Yörük Efe Kültür Derneğinden Ziyaret

Aydın Yörük Efe Kültür Derneği Başkanı Muhsin AYDOĞDU ve beraberindeki Efeler Belediye Başkanımız İbrahim DEMİRCİ'yi makamında ziyaret etti.
Toprakkale Saçıkara Yörükleri Dernek Başkanı Kemal KARALAR ile birlikte ilerleyen günlerde yapılması planlanan Toprakkale Yörük Şenlikleri için başkanımızdan destek ve ilgi dileklerini ilettiler.
Başkanımız İbrahim DEMİRCİ ise '' Şenlikler için maddi manevi hem Toprakkale Belediye Başkanı olarak hem de şahsım olarak üzerimize düşenleri yapmaya hazırım. Bizim kültürümüz geleceğimize aktarabileceğimiz en güzel yatırımdır. Ziyaretlerinden dolayı Aydın Yörük Efe Kültür Derneği Başkanımız Muhsin AYDOĞDU beye teşekkür ediyorum. '' dedi

Dernek Başkanı Muhsin AYDOĞDU,Başkanımıza yörük poşusu takarak Aydın'a davet etti.