Sinek ve haşere ile mücadeleye Lavra ilaçlaması ile başladık.

Sinekle mücadele ekibimiz Lavra ve haşere ilaçlamasına başladı. İlçemiz genelinde bulunan 9 Mahallede çalışmalara tüm bataklık, sazlık, su birikintisi, yavaş akan dere ve akarsular ile fosseptik çukurlarında ilaçlamalara başlandığı belirtildi.

Belediye Başkanımız İbrahim DEMİRCİ çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi. ''Belirlenen yerlerde Mayıs ayı sonuna kadar 5 -10 gün aralıklarla 4 veya 5 er defa lavra ilaçlaması yapılacaktır. Yaz mevsiminde vatandaşlarımızın sivrisinek sıkıntısı çekmemesi için ilaçlamalarımızı larva döneminde başlayarak devam ettiriyoruz.

Çalışmalarımıza ilçemizin genelinde sivrisineklerin üreyebilecekleri yerlerde başladık. Genel ilaçlama lavra dönemi sonunda başlayacaktır.

Amacımız vatandaşlarımızın sineklerden ve sinekler vasıtasıyla bulaşan hastalıklardan uzak rahat bir yaz geçirmeleridir. “dedi.