Kurtuluşun 95. Gurur Yılı Kutlamaları..

29 Aralık Kurtuluş Bayramı Kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Yapılan etkinlik ile kutlandı.
Son günlerde ülkemizde meydana gelen üzücü olaylar ve şehitlerimiz için konserleri ve eğlence programlarını iptal ettiğimiz törende kurtuluş ve bağımsızlıkla ilgili şiirler okundu, Tüysüz Ortaokulunun halk oyunları ekibi küçük bir gösteri sundu. Belediyemizin düzenlediği 2.Kurtuluş Koşusu ve İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ''15 Temmuz ve Milli Mücadele '' Konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği ''29 Aralık Kurtuluş Kupası'' adında kurumlar arası oynan futbol müsabakasında dereceye giren kurumlarımıza ödülleri verildi.