30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde coşkuyla kutlandı. Program; İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre AKPINAR'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Aziz TAŞKIN, Toprakkale Belediye Başkanı Av. Mehmet DAŞÖZ, Tüysüz Belediye Başkan V. İsmail EVİN, İlçe Jandarma Komutan V. Erol DOĞAN, İlçe Emniyet Amir V. Fatih KURTULUŞ, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Şehit ve Gazi aileleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Program Atatürk Anıtına çelenk konulmasına müteakiben, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Garnizon Komutanı Aziz TAŞKIN'ın günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasıyla devam etti. Daha sonra İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre AKPINAR'ın Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle program sona erdi.