Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yılını Coşku ile kutladık

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yılını Coşku ile Kutladık..

İçemizde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yılı kutlamaları 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında yapılan tören ile coşkulu bir şekilde kutlandı.Törene İlçe Kaymakamımız Mehmet MARAŞLI ve Başkanımız İbrahim DEMİRCİ'nin halkın Cumhuriyet Bayramını kutlaması ile başlayan törende Cumhuriyet ve Demokrasi ile ilgili şiirlerin okundu, halk oyunlarımızın en güzel örnekleri sergilendi, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Bilinci konulu yapılan resim şiir kompozisyon ve koşu yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini Kaymakamımız Mehmet MARAŞLI Başkanımız İbrahim DEMİRCİ ve Garnizon Komutanımız Binbaşı Yavuz DEMİRTAŞ verdi. Milli birliğimizin en güze hediyesi olan Ulu önderimiz Gazi Mustafa ATATÜRK'ün bu büyük millete kazandırdığı Cumhuriyet bayramımızın 93.yılı kutlu olsun..